Judit Cornellà, candidata de Junts per Campelles i el Baell

L'actual tinent d'alcalde de l'equip de govern de Joan Dordas, Ramon Cotrina, formarà part d'aquesta llista

per Redacció

Política

La candidata de Junts per Campelles i el Baell, Judit Cornellà
La candidata de Junts per Campelles i el Baell, Judit Cornellà | Junts per Campelles i el Baell

Judit Cornellà i Reixach serà la cap de llista de Junts per Campelles i el Baell, formació que es presentarà als propers comicis electorals municipals del 26 de maig. Així ho ha anunciat Junts pel Ripollès, des d'on s'afirma que es tracta d'una llista associada «amb moltes ganes de treballar pel municipi, que compagina la il·lusicó de la seva candidata amb l'experiència de regidors actuals com Ramon Cotrina».

Per tant, l'actual tinent d'alcalde de l'equip de govern municipal de Joan Dordas (ERC) serà present a la llista de Junts per Campelles i el Baell. A banda de Cotrina, també es confirmen per la llista Salvi Abadal, del Baell, i Josep Palau. Segons la candidata, Judit Cornellà, en un poble petit com Campelles és important que «les decisions es prenguin per consens».

Cornellà defensa que «no es pot enganyar els vilatans, i que el es promet s’ha de complir». També adverteix que la seva voluntat és que el treball del consistori es porti a terme «de forma col·legiada, i que s’evitin els governs personalistes dels darrers anys».