El gruix del trasllat a la nova escola de Campdevànol es durà a terme el 13 i el 14 d'abril

L'ajuntament posa a disposició un formulari per inscriure els voluntaris que hi vulguin participar

per Redacció

Arreu, Educació

Part del material es començarà a traslladar al nou centre a partir de dilluns
Part del material es començarà a traslladar al nou centre a partir de dilluns | Laura Segur

L’Escola Pirineu ha destinat un espai on ha anat col·locant en les darreres setmanes totes les caixes amb material divers que ben aviat tindran un nou destí. El personal de la brigada municipal de Campdevànol serà l’encarregat de portar les caixes al nou centre a partir de dilluns. Els alumnes també han participat en la recopilació de material, tal i com ha destacat la directora, Marcel·la Garrido.

Els dies clau del trasllat seran el 13 i el 14 d’abril. Un cap de setmana on mestres, pares i també voluntaris col·laboraran a enllestir aquesta tasca. En el cas dels voluntaris, Garrido ha explicat que l’ajuntament ha posat a disposició un formulari per concretar els inscrits. No és necessita un gran nombre de persones ja que hi ha una sèrie de condicionants a tenir en compte. La inscripció implica està cobert per una assegurança.

L’Escola Pirineu va sol·licitar el curs passat nou mobiliari al departament d’Educació. A hores d’ara només està assegurat el de la sala de professors i les aules d’informàtica, espais dels que no disposa l’actual centre.

La data que està marcada en vermell des de fa setmanes és el 23 d’abril, on tot ha d’estar a punt. Una jornada tant assenyalada que servirà per ensenyar el nou centre als 260 alumnes i els seus familiars. També està previst celebrar Sant Jordi, i un dels actes serà la presentació d’un llibret dedicat a l’Escola Pirineu. A partir del dia següent, es reactivarà l’activitat docent amb unes aules equipades amb els mínims imprescindibles. També hi haurà garantit el servei de menjador i les activitats extraescolars en l’inici d’una nova etapa que il·lusiona a tot un poble.