El Ripollès RC vol captar nous jugadors

Està obert a partir dels 16 anys per a tothom qui vulgui provar aquest esport

per Guillem Sánchez

Esports

El darrer partit de la temporada oficial del Ripollès RC a casa contra l'Alella
El darrer partit de la temporada oficial del Ripollès RC a casa contra l'Alella | Joan Fajula

Els dimarts a les vuit del vespre i els divendres a les nou trobareu els membres del Ripollès Rugby Club al camp municipal. Hi seran amb els braços oberts per acollir a tothom qui vulgui sumar-se al seu projecte i provar aquest esport. Una manera per superar les baixes que han tingut i de donar continuïtat al Ripollès Rugby Club per més temps. A partir dels 16 anys, tothom és benvingut. «Ara podrem estar més per ells», afirma Xevi Prat, president del Ripollès RC, que també explica que «el rugbi és un esport que abasta tot tipus de persones i diferents perfils, tothom té el seu lloc».

Per adaptar-se al rugbi cal un procés, que es treballa amb els jugadors nous per habituar-los tan aviat com sigui possible a les rutines que han de seguir sobre el camp. Aquesta última temporada, n'han debutat dos en lliga, de 18 anys, amb molt bones sensacions. El Ripollès RC estudia  poder jugar algun partit amistós, ara que la lliga oficial s'ha acabat. Seria durant el mes d'abril. Així no es perd el rodatge. «S'ha parlat amb algun equip però no s'ha concretat cap data», comenta Prat.

El Ripollès Rugby Club es va fundar l'any 2012 i la temporada que ve espera tornar a ser presents a la lliga amb més força.