Junts per Campdevànol integra els regidors de MES a la seva candidatura

Lluís López i Sergi Colomé formaran part de la llista encapçalada per Dolors Costa

per Judith Espert

Política

Junts per Campdevànol integra els dos regidors de MES
Junts per Campdevànol integra els dos regidors de MES | Muti Saló

Junts per Campdevànol s'alia amb MES per a les pròximes eleccions municipals. Els dos regidors actuals de la formació, Lluís López i Sergi Colomé, s'integren a la candidatura encapçalada per Dolors Costa. Un acord «importantíssim», tal com l'ha definit la candidata, per vertebrar una candidatura municipalista i integral.

La idea amb la qual treballava Junts per Campdevànol era formar una llista única per treballar per Campdevànol en què estaven disposats a renunciar a les sigles. Per això, el mes de gener, va mantenir una reunió amb tots els grups de l'oposició. Costa ho ha revelat en la presentació d'aquesta aliança, en què ha detallat que «va tenir la resposta de MES, en Lluís i en Sergi. Per part d'Esquerra Republicana i la CUP no van respondre ni sí ni no, senzillament encara estem esperant que ens donin resposta».

López i Colomé, després de decidir continuar lligats a la política municipal, han exposat que de les propostes que tenien sobre la taula, la de Junts per Campdevànol és la que més els va seduir: «Al món municipal igual que al poble el que no ha hi ha d'haver demagògies, el que cal és que l'alcalde i la gent que l'acompanyi sàpiguen donar resposta al dia a dia de la població», ha subratllat López. A més, ha afegit que «aquesta llista destaca pel caràcter municipalista».

No s'ha fet públic quin lloc ocuparan dins la llista. En els pròxims dies es presentarà oficialment tots els integrants de Junts per Campdevànol.