La Plataforma Aturem el Polígon de la carretera de Les Llosses exigeix el retrocés del projecte

L'entitat afirma que el Síndic de Greuges ha determinat que les seves al·legacions es van presentar en el termini establert

per Redacció

Arreu

Els integrants de la plataforma a la seu de la Metxa, on es va fer la roda de premsa
Els integrants de la plataforma a la seu de la Metxa, on es va fer la roda de premsa | Guillem Sánchez

La plataforma Aturem el polígon de la carretera de Les Llosses ha exigit "el retrocés del projecte a la fase anterior de la modificació" del pla general fins que l’equip de govern no respongui les seves al·legacions. Al·legacions que en el seu moment no va acceptar perquè considerava que s’havien presentat fora de termini. Una de les portaveus de l'entitat, Carla Escarrà, fa la petició perquè el Síndic de Greuges ha determinat el contrari, "que es van presentar en el termini establert"

La plataforma és conscient que les recomanacions que emet el Síndic no tenen vinculació legal però, segons el seu punt de vista, demostren la falta de transparència de l’equip de govern, "no només amb nosaltres sinó també és amb el Síndic, perquè fa diverses reclamacions que l'ajuntament no respon fins que li acaba ficant una queixa final d'obligada resposta", ha explicat Jordi Hostench, membre també de la plataforma.

El Síndic de Greuges també ha acceptat dues queixes més on la plataforma lamentava el retard en la resposta a les instàncies relatives al projecte.

La plataforma reitera que les planes de la carretera de Les Llosses s’han de conservar. I fins i tot, naturalitzar-les d’acord a un informe del departament d’Agricultura que insta a l’ajuntament a prendre les mesures oportunes.