Vallter 2000 tornarà a obrir aquest cap de setmana i tancarà per Sant Jordi

Així ho ha anunciat l'ajuntament de Setcases després de les últimes nevades

per Redacció

Arreu

Aspecte de l'estació de Vallter 2000 després de les nevades
Aspecte de l'estació de Vallter 2000 després de les nevades | Twitter El Pont 9

L'ajuntament de Setcases ha confirmat que després de les nevades de les últimes hores, s'ha decidit reobrir l'estació d'esquí de Vallter 2000 aquest proper cap de setmana i durant la Setmana Santa. També ha confirmat que donarà per finalitzada la temporada el dia 23 d'abril, diada de Sant Jordi.

El passat 31 de març es va tancar Vallter per culpa de la manca de neu, però a hores d'ara els gruixos a la part baixa de l'estació es mouen entre els 20 i 30 cm de neu i a la part alta, entre 20 i 40 cm. Així doncs, es considera que són suficients per poder obrir parcialment l'estació.

L'estació ha informat que mantindrà les seves instal·lacions obertes ininterrompudament des del proper dissabte dia 13 fins al dia 22 d'abril, i l'horari establert serà de 8.30 h fins a 15 h.

Així mateix, l'ajuntament de Setcases lamenta «l'ús polític que ha fet l'anterior alcalde de Setcases d'aquesta situació, ja que en tot moment estava informat que si les nevades eren suficients, l'estació es tornaria a obrir».