Laura Segur serà la candidata de Junts per Gombrèn

Prendrà el relleu d'Eudald Picas al capdavant de la secció municipal de Junts per Catalunya

per Redacció

Política

Laura Segur serà la candidata de JxGombrèn
Laura Segur serà la candidata de JxGombrèn | Junts per Catalunya

Laura Segur ha estat el nom escollit per encapçalar la llista de Junts per Gombrèn a les eleccions municipals del proper 26 de maig. La candidata és coneguda per haver exercit de periodista en la darrera etapa de la seva vida professional, però la seva formació i la seva passió rauen en el sector turístic, administració pública i en l'activisme social i cultural, àmbits on també ha treballat. "La seva voluntat és donar continuïtat a projectes relacionats amb la dinamització i projecció del patrimoni natural i de les activats esportives, entre elles l’escalada", explicava Junts per Gombrèn en una nota de premsa.

La llista que encapçala Segur aposta per la promoció del municipi i per donar sortida a habitatges de protecció social reconvertint-los al servei del turisme esportiu i de natura, crear un espai comú i de reunió per als veïns i veïnes és un altre dels objectius de la llista, com també el de reactivar equipaments com el Museu del Comte Arnau i el Centre d'Interpretació de Montgrony.

La llista la completen Francesc Felip, Jaume Rodríguez i Marc Picas, creant una amalgama de persones amb experiència al consistori i d'altres de nouvingudes amb ganes d'aportar aire fresc a la política municipal.