Vallter 2000 espera el major nombre de visitants a partir de dijous

La decisió de tornar a obrir part del domini esquiable ha estat tècnica

per Redacció

Societat

Vallter 2000 serà un dels principals reclams de la Vall de Camprodon per aquesta Setmana Santa
Vallter 2000 serà un dels principals reclams de la Vall de Camprodon per aquesta Setmana Santa | Boi

El temps ha donat l’oportunitat a Vallter 2000 de reobrir de manera parcial les instal·lacions i per tant, allargar la temporada d’hivern fins a Setmana Santa, tal i com s’havia previst a finals de novembre. Els responsables de l’estació de Setcases esperen el major nombre de visitants a partir de dijous, quan sembla que s’arribarà al màxim d’ocupació a la Vall de Camprodon.

Vallter 2000 ha tornat a obrir de seguida que ha pogut en un fet gens habitual i en aquest sentit, nega que s’hagin rebut pressions. Ha estat una decisió tècnica tal i com va ser la de tancar a finals de març. El director, Enric Serra, ha explicat que "jo mateix vaig parlar amb l'alcaldessa de Setcases el cap de setmana passat. Li vaig dir que si nevava una mica més i podíem obrir oferint un producte de qualitat, obriríem. Al final, hem obert, era del tot previst. Aquí no hi han hagut pressions de cap tipus, o almenys, no ens hem sentit pressionats. Nosaltres hem actuat amb la lògica. El tancament va ser una decisió tècnica i l'obertura ha estat una decisió tècnica"

Vallter 2000 ha començat setmana amb un total de sis pistes obertes al públic, amb gruixos d’entre vint i quaranta centímetres de neu pols. Una temporada d’hivern que finalitzarà el Dilluns de Pasqua.