Jordi Coromina deixa la direcció de Campelles Emociona

L'ajuntament afirma que no pot assumir les condicions econòmiques que exigeix l'actor

per Redacció

Arreu

L'ajuntament vol continuar amb el Campelles Emociona després de l'adéu de Jordi Coromina
L'ajuntament vol continuar amb el Campelles Emociona després de l'adéu de Jordi Coromina | Arxiu

L’actor Jordi Coromina ha deixat de ser el director de Campelles Emociona. Afirma que a hores d’ara encara no sap el motiu oficial pel qual l’ajuntament ha decidit prescindir dels seus serveis. "Encara no se m'ha explicat el perquè" Lamenta que s’hagi arribat a aquest extrem perquè defensa que Campelles Emociona ha estat una proposta d’èxit en les cinc edicions que s’han celebrat fins ara. Coromina s’apunta bona part del mèrit en aquest sentit. "Va ser una iniciativa meva, després amb tota la gent s'han portat a terme aquests cinc anys amb un gran èxit i a vegades, aquestes coses quan tenen èxit els polítics s'ho acaben agafant"

L’ajuntament explica que ha estat difícil prendre la decisió però hi ha un raó de pes que l’argumenta. L'alcalde, Joan Dordas, assegura que "les exigències d'ell no les podíem complir, exigències bàsicament econòmiques". Afegeix que durant tots aquests anys Coromina ha exercit de gestor però que l’organització de l’esdeveniment cultural ha anat a càrrec de l’ajuntament.

El consistori manté que Campelles tornarà a programar un cartell de propostes culturals de qualitat aquest mes d’agost. "La nostra obligació es continuar i continuarem" ha dit Dordas.

Per la seva banda, Coromina afirma que ha rebut propostes per exportar el model a altres poblacions de la comarca. "Hi ha altres llocs, hi ha altres espais al Ripollès per tirar-ho endavant"

Campelles Emociona ha estat un exemple de com un municipi petit pot atraure turisme gràcies a una oferta cultural de primer ordre.