Campus de Setmana Santa de l'Hoquei Club Ripoll

Hi participen 22 jugadors, amb un bloc important de noies, al pavelló municipal

per Guillem Sánchez

Esports

Tots els jugadors i monitors del campus de l'HC Ripoll
Tots els jugadors i monitors del campus de l'HC Ripoll | Guillem Sánchez

La Clàudia té 10 anys i és de Ripoll. Aquesta setmana la passa practicant l'esport que més li agrada, l'hoquei patins. Ho fa al campus de Setmana Santa que organitza l'Hoquei Club Ripoll, cada dia al pavelló municipal. Ella és una de les esportistes del nombrós grup de jugadores que participen d'aquesta activitat, que va començar el dilluns. Té molt clar que s'ha volgut apuntar al campus perquè «vaig començar a fer hoquei i pensava que si venia al campus, aprendria més». «Aquest any de noies en tenim sis o set i això ens agrada perquè estem intentant fomentar l'hoquei femení», comenta Eduard Vidal, màxim responsable de l'activitat.

En total, 22 nens i nenes formen les sessions de treball d'un campus d'iniciació i aprenentatge, que funciona tant al matí com a la tarda. Vidal diu que «encara n'hi ha algun que ha començat ara que l'ensenyem a patinar i així que podem els deixem un estic i una pilota perquè agafin el 'cuquet' del què és jugar a hoquei».

En unes dates complicades perquè els joves no tenen classe, participar del campus és una bona manera de compartir espai i moments amb amics i nous companys d'hoquei. Els entrenaments sobre la pista es compaginen també amb jocs, dinàmiques, altres esports o estones a la piscina, en funció també de l'edat dels jugadors, d'entre 4 i 15 anys. El campus clou aquest dijous, després de la sessió matinal al pavelló.