Mònica Bonsoms optarà a un segon mandat a Vilallonga de Ter

Es confirma que és la cap de llista de Junts per Vilallonga

per Xevi Pujol

Política

Mònica Bonshoms, a Vilallonga de Ter
Mònica Bonshoms, a Vilallonga de Ter | Xevi Pujol

Mònica Bonsoms optarà a un segon mandat municipal a Vilallonga de Ter. És la cap de llista de Junts per Vilallonga a les municipals del proper 26 de maig, i presenta una candidatura que conté persones que ja formen part de l’ajuntament i algunes cares noves, amb la voluntat d’anar renovant les idees. Tot i saber que es compta amb un pressupost petit, Bonsoms vol realitzar vàries accions de manteniment i explotar molt més el territori del poble, si surt elegida com a alcaldessa.

«Tenim unes quantes rutes i volem fer-ne el manteniment, així com fer-ne de noves. També volem donar nom a les fonts i que la gent les conegui», explica.

Bonsoms estarà acompanyada a la llista per Benet Jordà, que fa 32 anys que és regidor, al número dos, i els seguiran, en aquest ordre, Josep Busquets, Elisabet Cortés, Joan Garrigolas, Jordi Busquets i Pere Sau, a més d’Irene Pastoret, Ivan Codinach i l’actual tinent d’alcalde Esteve Ferrer com a suplents.

«Una de les coses que ja hem anat fent és tenir més cura del medi ambient. Volem anar fent actuacions en aquest sentit» assegura la candidata, que també proposa que cada regidoria tiri endavant els seus propis projectes amb la finalitat d'agilitzar-los.

Mònica Bonsoms ha estat durant 4 anys alcaldessa de Vilallonga, i abans n’havia estat regidora 4 més.