Un nou mural decora Sant Joan de les Abadesses

Està ubicat a Can Crehuet i commemora el pas de les Vies Verdes

per Redacció

Arreu

El nou mural a Can Crehuet, a Sant Joan de les Abadesses
El nou mural a Can Crehuet, a Sant Joan de les Abadesses | Xevi Pujol

Sant Joan de les Abadesses segueix amb l'aposta de donar color als espais públics amb murals. L'última mostra es troba a l'aparcament de Can Crehuet, una zona d'estacionament que s'ha ampliat en els últims mesos. Quedava pendent embellir una façana que havia quedat al descobert arran de la intervenció. En el mural s'ha volgut destacar que Sant Joan de les Abadesses és la cruïlla de diverses Vies Verdes. Abans de tirar endavant, l'ajuntament va confirmar el suport del Consorci de Vies Verdes de Girona, i per descomptat, el permís de la família propietària de l'immoble.

L'autora del mural és Gemma Capdevila, veïna de Cardedeu que últimament té un lligam amb la vila santjoanina, ja que està implicada en l'organització del certamen literari que cada any es dedica a Joan Maragall, als voltants de Sant Jordi. «El plànol de les Vies Verdes el va plasmar en una constel·lació, un element habitual en les seves il·lustracions, que normalment fa per nens», explica Ferran Miquel, regidor de l'ajuntament i representant al Consorci.

Encara falta polir alguns detalls per finalitzar la intervenció, com ara incloure-hi diferents logos i acabar de pintar la part del darrere de la façana.