Imma Constans optarà a la reelecció com a alcaldessa de Queralbs

Encapçala la llista de Junts per Queralbs a les properes eleccions municipals del 26 de maig

per Redacció

Política

Imma Constans optarà a un 3r mandat
Imma Constans optarà a un 3r mandat | Junts pel Ripollès

Junts pel Ripollès ha confirmat a Imma Constans com a cap de llista de Junts per Queralbs a les properes eleccions municipals. L'actual alcaldessa, doncs, optarà a la reelecció d'un tercer mandat. Constans és la número 1 de la llista, i la segueixen Joan Riu, Carmen Lucas i Roger Salarich. Per tant, ella és l'única que repeteix respecte als anteriors comicis.

Segons el comunicat de premsa, Constans ha pres la decisió de tornar-se a presentar «per donar continuïtat a alguns dels projectes que es troben en curs actualment i que es consideren estratègics pel municipi». Entre aquests, destaca «continuar treballant perquè s’executi el desplegament de la fibra òptica, promocionar el turisme de senderisme a l'entorn del nostre poble, crear un espai de relació i convivència per la gent del poble, garantir la mobilitat de totes les persones en episodis de climatologia adversa, crear un canal de comunicació entre els ciutadans, impulsar polítiques per atraure nous habitants i potenciar el reciclatge i facilitar la gestió de residus».

De la seva llista, es destaca que és una «combinació d'experiència i joventut, d'il·lusió d'afrontar nous reptes i també de culminar la feina feta durant anys». L'objectiu de Junts per Queralbs és «fer un poble atractiu, sostenible i còmode per a tothom».