Campdevànol estrena la nova Escola Pirineu

248 alumnes d'infantil i primària comparteixen el mateix edifici

per Redacció

Arreu, Educació

Campdevànol ha estrenat el nou centre en motiu de Sant Jordi
Campdevànol ha estrenat el nou centre en motiu de Sant Jordi | Redacció

Aquest ha estat un Sant Jordi que tardaran en oblidar els alumnes de l’Escola Pirineu. Després de les vacances de Setmana Santa entraven amb aquestes cares d’il·lusió a la nova escola. Els familiars han pogut acompanyar la mainada a les seves respectives classes. Un total de 248 alumnes compartiran a partir d’aquest 23 d’abril un mateix edifici, incloent els d’infantil i primària. "És més gran, les altres classes eren més petites" ha dit la Xènia Guindo mentre que la Daria Bueno ha afirmat que "estic molt contenta perquè canviem d'escola i els més petits en podran gaudir".

 

Des de la direcció compartien la il·lusió d’haver pogut aconseguir fer realitat el canvi. Però els projectes no s’acaben. "Posar-la en funcionament a tope i que tot estigui en condicions. Ampliar tecnològicament tot el que té l'escola, anem pel bon camí i ens arriben monitors tàctils per a totes les aules. Posar aquesta escola en marxa, com déu mana" ha resumit la director, Marcel·la Garrido.

 

Un altre dels canvis importants és que a partir d’ara el carrer Puigmal, en el tram comprès del carrer Diagonal al carrer Damià de la Farga, no estarà permès el trànsit rodat de vehicles durant l’entrada i sortida dels alumnes de l’escola