Quim Roqué encapçala la candidatura de Tots Fem Ribes-Acord Municipal

És una llista independent que compta amb el suport d'ERC

per Redacció

Arreu

Quim Roqué assumeix el repte d'encapçalar la candidatura com un honor
Quim Roqué assumeix el repte d'encapçalar la candidatura com un honor | Judith Espert

Diversos membres de l’associació Fem Vall de Ribes han entrat a formar part d’algunes candidatures per a les eleccions municipals. Un dels grans exemples és Quim Roqué a Ribes de Freser, que ha estat l’escollit per encapçalar Tots Fem Ribes. Candidatura que neix després que s’hagi descartat la formació d’una llista unitària fora de partits. Presenta un programa electoral amb una prioritat número 1, que comparteix amb Fem Vall de Ribes. Lluitar contra les afectacions que està generant el despoblament i l’envelliment dels habitants. Roqué afirma que "és molt necessari començar ja fer accions contra un enemic invisible que ens està desfent la nostra identitat"

Una llista independent que compta amb el suport d’Esquerra Republicana de Catalunya. "Ens ha donat plena independència en tot, triar el nom de la candidatura, en triar el programa, no s'han posat en cap mena de tema organitzatiu" afegeix Roqué.

El cap de llista destaca que la candidatura està formada per gent molt implicada, que té com a únic interès afavorir el poble de Ribes. Tots Fem Ribes-Acord Municipal es presentarà després de les eleccions generals.