Eduard Ramo serà el nou alcalde de Vallfogona de Ripollès

Succeirà a Carme Freixa després de 4 mandats municipals seguits

per Xevi Pujol

Política

Eduard Ramo
Eduard Ramo | El Ripollès Digital

Vallfogona de Ripollès ja coneix qui serà el seu futur alcalde, que donarà relleu a Carme Freixa després de quatre mandats municipals seguits. Es presenta per la llista Tria per Vallfogona (TpV-AM), sota el paraigua d'Esquerra Republicana. Es tracta d’Eduard Ramo, qui afirma que la seva candidatura vol seguir una línia continuista i realitzar més millores al poble, centrant-se també en cuidar a la població envellida.

«Volem fer projectes sostenibles, volem continuar amb la gestió de la xarxa d'aigües municipal per poder continuar-la arreglant i que funcioni bé. Volem donar un valor afegit a Vallfogona per la gent que ve a fer turisme», diu Ramo.

El candidat ja sap que serà alcalde perquè l’altra candidatura a la qual s’enfronta, del PSC, està formada per només una persona que no té cap tipus de vinculació amb la comarca, Encarnación Del Pilar Giménez.

«Valoro molt malament que el PSC hagi presentat una llista fantasma, i m'hagués agradat que hi hagués una altra llista, perquè penso que la competència sempre és bona», detalla Eduard Ramo, que està acompanyat a la llista per Esteve Font, Eulàlia Surià, Jordi Castany i Núria Coma.