Quim Torra visita Ribes de Freser i Vall de Núria

Va ser present a l'ajuntament ribetà i al GastroPirineus de l'estació queralbina

per Redacció

Política, Arreu

Quim Torra signant el llibre d'honor de Ribes de Freser
Quim Torra signant el llibre d'honor de Ribes de Freser | Albert Güell

Aquest dilluns, el màxim representant de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, va realitzar una breu visita a Ribes de Freser. El president va ser rebut pels representants de l'ajuntament, encapçalats per l'alcalde Marc Prat. Torra va quedar meravellat amb la façana del consistori ribetà, obra d'estil noucentista projectada per Josep Danés. A la sala de plens, va signar el llibre d'honor de la capital de la Vall de Ribes, i l'alcalde li va fer entrega de tot el material que s'ha publicat sobre l'evolució del poble i de la verge de Núria.

Abans de marxar, el president va atendre a alguns curiosos que el volien saludar. La candidatura de Junts per Ribes, encapçalada per Mònica Sanjaume, també va aprofitar la seva estada per entregar-li el seu programa electoral, que presenten a les eleccions municipals del 26 de maig vinent.

Tot seguit, Torra es va desplaçar a l'estació del Cremallera per pujar fins a la Vall de Núria, on va assistir al Sopar amb Estrelles del GastroPirineus, juntament amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. També es va reunir amb els membres de l'ajuntament de Queralbs i amb la seva alcaldessa, Imma Constans.

Quim Torra amb membres de l'ajuntament de Queralbs | Eudald Teixidor