L'Hospital de Campdevànol convoca un concurs per escollir el logotip del seu centenari

Els 100 anys del centre sanitari del Ripollès es volen celebrar amb activitats arreu

per Redacció

Arreu

Representants de la comissió de seguiment del centenari de l'Hospital de Campdevànol
Representants de la comissió de seguiment del centenari de l'Hospital de Campdevànol | Judith Espert

L’Hospital de Campdevànol celebrarà el seu centenari des del mes de setembre d’enguany, coincidint amb la festa major, fins a l’octubre del 2020 amb un acte central institucional. Una comissió de seguiment, formada per membres del patronat i l’equip de comunicació, serà l’encarregada d’organitzar totes les activitats commemoratives. El tret de sortida és la convocatòria d’un concurs per decidir el logotip dels 100 anys. Des d'avui i fins al 30 de juny, hi ha temps per presentar les propostes. El guanyador o guanyadora s’emportarà 300 euros.

La presidenta de la Fundació Privada Hospital de Campdevànol, Dolors Costa, ha afirmat que "el logotip haurà de reflectir els trets identitaris de l'hospital: la professionalitat, el compromís, la capacitat resolutiva, treball en equip, la confiança, la proximitat i l'obertura a la ciutadania"

L’Hospital de Campdevànol té la intenció d’organitzar actes arreu. Els responsables del centre recorden que la seva voluntat sempre ha estat la de servir al conjunt de la ciutadania de la comarca malgrat les dificultats. La celebració de l’aniversari no en serà una excepció. El gerent, el doctor Joan Grané ha explicat que "intentarem fer activitats d'educació sanitària a Ribes, Ripoll, Sant Joan, Camprodon i evidentment, també a Campdevànol"

El 18 de juliol de 1920 es va constituir oficialment la Fundació Privada de l’Hospital de Campdevànol, l’òrgan de govern d’una institució que va néixer gràcies a la iniciativa popular. L’antecedent és l’”Asociación de Amigos de los Pobres”, creada dos anys abans.