Arriba la Festa Major de Ripoll amb tres dies de gresca

Enguany Sant eudald cau en dissabte i això escurça els dies de festa

per Xevi Pujol

Societat, Cultura

La Dansa dels Clavells durant la Festa Major de Ripoll
La Dansa dels Clavells durant la Festa Major de Ripoll | Xevi Pujol

Ja arriba la Festa Major de Ripoll. Enguany Sant Eudald porta tres dies de gresca a la capital de la comarca. Serà de divendres a dilluns, amb actes per a totes les edats. Des de la Comissió de Festes s’ha intentat encabir-hi un munt de propostes.

Els Diables de Ripoll tornaran a fer molt soroll per rebre la festa, amb els 'versots' divendres a la tarda. Abans, però, a la Sala Abat Senjust s’hi haurà fet el pregó, enguany amb el músic Joan Amils de protagonista.

A partir d’aquí, moltes propostes. Enguany les places que acolliran els concerts de nit seran la Lira i la plaça de la Llibertat. Obeses, Dr. Prats, diferents grups de versions, Ernest Codina, Mon DJ o els ja tradicionals Virus hi actuaran, divendres, dissabte i diumenge. A banda, la música també serà present durant el dia, amb un escenari diürn a la plaça Sant Eudald per on aniran passant grups des de les 11 del matí a la mitjanit.

Una Festa Major que també vindrà marcada novament pels actes organitzats per la Comi Infantil, amb reggae per xics i un espectacle dissabte i els tastets i molt reBOOMbori diumenge.

No hi faltarà la tradició, com l’ofici amb la benedicció del cotó dissabte o la Dansa dels Clavells diumenge. El Correfoc serà dissabte a la nit, així com el tradicional concert de la Selvatana al pavelló, vermut electrònic i el 10è Sopar dels Valents diumenge, i la Tornaboda dilluns.

A més, com a novetat, hi haurà un punt lila per atendre a la gent que hagi pogut patir episodis sexistes, dissabte a la nit a la plaça de Sant Eudald.

Descarrega't el programa complet d'actes aquí.