Rehabilitat l'interior de la Casa Comporta de Ripoll

Hi tenen la seu el Club de Petanca i l'agrupació andalusa

per Redacció

Arreu

Ara falta una altra fase de rehabilitació a la façana de la casa
Ara falta una altra fase de rehabilitació a la façana de la casa | Laura Segur

L'ajuntament de Ripoll ha rehabilitat l'interior de la Casa Comporta de Ripoll, situada al passeig Maragall. L'espai havia quedat obsolet i requeria una rehabilitació integral per tal de garantir la seva funcionalitat i adequar-lo a les necessitats i especificacions d'ús al qual es vol destinar. Unes actuacions que han consistit en l'enderroc de tota la distribució interior i se n'ha creat una de nova, amb més funcionalitats. També s'han canviat les instal·lacions, la fusteria interior i exterior i el paviment. L'equipament es distribueix en dues sales i un bany.

Jordi Munell, alcalde de Ripoll, explica que «les associacions que hi ha són l'agrupació cultural andalusa i el Club de Petanca. Justament, aprofitant l'urbanització del Pla es va mantenir i reformar el camp de petanca municipal. Ara, això va vinculat a que tinguin una seu social digna, era una reforma que crèiem necessària i aquesta setmana ja entreguem les claus a les entitats».

Unes obres de millora que no han finalitzat, ja que hi ha prevista una altra fase de rehabilitació de la façana i també es repassarà la coberta. El cost de les obres ha estat entorn uns 20.000 euros.