La Fundació MAP dona oportunitats de feina a les persones amb discapacitat amb el programa SIOAS

Dues persones ja han entrat a format part del mercat laboral ordinari

per Redacció

Arreu

Una de les fromacions dutes a terme en el marc del programa SIOAS
Una de les fromacions dutes a terme en el marc del programa SIOAS | Fund. MAP

La Fundació MAP ha pogut donar continuïtat aquest any a les accions de formació i orientació laboral adreçades a persones amb discapacitat i malaltia mental. Ho ha fet a través del programa SIOAS (Subvencions per a la realització dels serveis Integrals d'Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de salut mental).

Es tracta d'un programa que es va iniciar al juliol del 2018 i que acaba aquest mes de juny. El resultat, quatre persones que s'han beneficiat d'una acció de suport al seu lloc de treball en l'empresa ordinària per tal de consolidar-lo; i sis persones més que han rebut accions de formació, orientació i assessorament i han tingut la possibilitat de realitzar pràctiques a l'empresa ordinària. Fins a dia d'avui, dues d'aquestes persones ja s'han pogut inserir al mercat ordinari.

La Fundació ha comptat amb un ajut de 75.000 euros per poder executar aquest programa, subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies amb el cofinançament del Fons Social Europeu.