La FEC Vall del Ter tindrà un Juvenil a Primera Divisió

Una de les claus pel títol de lliga ha estat el bon rotllo entre els jugadors i membres del cos tècnic

per Redacció

Esports

La celebració al vestidor després de guanyar la lliga i certificar l'ascens
La celebració al vestidor després de guanyar la lliga i certificar l'ascens | FEC Vall del Ter

La FEC Vall del Ter comptarà amb un equip juvenil a Primera Divisió la temporada que ve. Enguany, el Juvenil A del grup 3 de Segona Divisió s'ha proclamat campió de lliga, complint així amb l'objectiu principal que s'havien marcat. Han guanyat 22 dels 26 partits jugats fins aquesta setmana, quedant per sobre la Cellera i el Sant Ponç. Els integrants de l'equip asseguren que una de les claus per aconseguir bons resultats ha estat el bon ambient.

«Ha estat una temporada bona, hem fet equip», recordava el jugador Albert Gómez, mentre que un dels seus companys, Abde Akrich, diu que «la companyia, el bon rotllo, és el que ens ha fet anar bé a la lliga, som un bon grup i això influeix molt». L'equip ha estat a les ordres de David Martí i Joan Sala, amb en David López com a delegat. La feina feta enguany és el primer pas perquè la categoria es pugui conservar en un futur.

«L'any passat vam estar a les portes i aquest any hi havia un projecte que sabíem que podia tenir continuïtat per Primera i els pròxims anys, ja que hi ha fornades de la FEC que pugen bastant bé», explica l'entrenador David Martí. La plantilla de l'equip està formada per 19 jugadors.