L'exposició del Cercle Filatèlic i Numismàtic se centra en el ferrocarril

El mata segell d'enguany s'ha dedicat a la Fundació Oncolliga

per Redacció

Cultura

Presentació de l'exposició que serà a la Sala Abat Senjust fins al 24 de maig
Presentació de l'exposició que serà a la Sala Abat Senjust fins al 24 de maig | Eudald Teixidor

Com cada mes de maig, la Sala Abat Senjust acull l'exposició que organitza el Cercle Filatèlic i Numismàtic de Ripoll. Una mostra que enguany està dedicada als 100 anys del tram ferroviari entre la capital de comarca i Ribes de Freser. En l'acte no hi va faltar la reivindicació de la millora general de tota la línia, tal com expressava la presidenta del Cercle, Carme Font.

Presentació amb membres de l'Oncolliga | Eudald Teixidor

L'entitat ripollesa acostuma sempre a dedicar un mata segell a alguna associació que treballi de manera altruista en favor dels altres. En aquesta ocasió el reconeixement ha estat pels 15 anys de la Fundació Oncolliga i particularment per la feina que fan les seves delegades a la comarca. Lluïsa Ferrer, Presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, va ser present a l'acte. Les delegacions ripollesa i gironina van mostrar la seva satisfacció pel reconeixement.

El disseny del mata segell ha anat a càrrec de la coneguda dibuixant Pilarín Bayés que ha estat nomenada sòcia d'honor per la seva llarga col·laboració amb el Cercle.

Pilarín Bayés, sòcia d'honor del Cercle Filatèlic i Numismàtic | Eudald Teixidor
El mata segell d'enguany | Eudald Teixidor