Rafa Murillo, tercer campionat d'Espanya de judo de veterans

Ara vol anar al Campionat d'Europa de les Canàries, que se celebra el mes de juliol

per Guillem Sánchez

Esports

Rafa Murillo al graó més alt del podi del campionat estatal d'El Vendrell
Rafa Murillo al graó més alt del podi del campionat estatal d'El Vendrell | Club Judo Ripoll

Per endavant, el judoca Rafa Murillo té l'objectiu de participar al Campionat d'Europa que se celebrarà a Canàries el mes de juliol. En funció de com vagi aquesta competició, li agradaria participar al Campionat del Món, a Marrakech. Ho farà amb un nou títol de campió d'Espanya de veterans sota el braç, en la categoria M7 de menys de 66 quilos. «Estic content, és la quarta vegada que fan el Campionat d'Espanya de veterans i, els tres cops que hi he anat, per sort he quedat primer», comenta el mateix Murillo

L'any passat també va ser medalla de bronze a Glasgow, a l'Europeu. Ell és un dels exemples de gran esportista en aquesta pràctica i disciplina, per als altres integrants del Club Judo Ripoll. L'esport del judo va més enllà, però, dels resultats i de la disputa per guanyar als rivals. El judoca explica que «no és només lluita, és una forma de vida».

El Club Judo Ripoll compta amb formació tant a la capital del Ripollès com també a Manlleu, amb més d'una trentena de practicants en cada un d'aquests llocs.