Salesians Ripoll aconsegueix els diners per adaptar un parc de la vila

Han assolit la fita de 3.500 euros que es van proposar a través del micromecenatge

per Xevi Pujol

Societat

Una opció per adaptar un parc per a nens amb discapacitat podria ser aquest gronxador
Una opció per adaptar un parc per a nens amb discapacitat podria ser aquest gronxador | Salesians Ripoll

L'escola dels Salesians de Ripoll es va posar com a objectiu col·locar una joguina adaptada per a nens i nenes amb discapacitat en un dels parcs de Ripoll. Una idea que va sorgir dels mateixos alumnes i que ara serà una realitat després que s'hagi assolit la xifra de diners que buscaven aconseguir amb un procés de micomecenatge a través de Verkami. Per recollir més fons, han organitzat concerts solidaris com el de Nadal, amb l'espectacle Tots som Wonder, i han venut braçalets.

Roger Vaqué, mestre de Salesians Ripoll, explica que «entre les entrades dels concerts de Nadal i de l'1 de maig, les empreses que han col·laborat amb nosaltres i l'aportació anònima de la gent hem pogut arribar als 3.500 euros que ens havíem posat com a objectiu. Estem molt contents i els nens estan exultants».

Ara falta decidir en quin parc es col·locarà la joguina adaptada i si serà un gronxador o un altre element. L'ajuntament de Ripoll i el Rotary Club també aportaran fons a la causa per completar el pressupost.

«No ens hem posat terminis, ara la idea és presentar els diners a l'ajuntament i entre ells i nosaltres decidir quin és el millor lloc i quina la millor joguina. Nosaltres volíem que fos un gronxador, però tampoc ens volem mullar perquè són els tècnics els qui han d'acabar decidint», comenta Vaqué.

El que sí que se sap és que gràcies a aquesta iniciativa, tots els nens podran tocar el cel de puntetes en un dels parcs de la vila.