Millores a la Fundació EMMA de Sant Joan de les Abadesses

En el cas del menjador, l'ajuntament compta amb el suport de l'Obra Social de La Caixa

per Redacció

Arreu

El representant de l'Obra Social de La Caixa, Ivan Tibau, l'alcalde, Ramon Roqué, i la directora de la Fundació Emma, Mònica Rebollo
El representant de l'Obra Social de La Caixa, Ivan Tibau, l'alcalde, Ramon Roqué, i la directora de la Fundació Emma, Mònica Rebollo | Laura Segur

L’ajuntament de Sant Joan de les Abadesses té previst efectuar millores al menjador i a la cuina de la residència de la Fundació Emma per augmentar la qualitat de vida dels usuaris i treballadors.

Pel que fa al menjador, el consistori podrà executar de manera immediata la substitució del mobiliari amb una inversió total d’11.000 euros. D’aquests, 5.000 han estat aportats per l’Obra Social de La Caixa, gràcies a un conveni que han formalitzat les dues institucions.

 

L'alcalde, Ramon Roqué, ha destacat que "la remodelació del mobiliari serà automàtic i per tant, serà una realitat en pocs dies. La cuina és antiga i necessita una modernització de la maquinària i de l'organització del propi espai"

 

La voluntat es tirar endavant amb la reforma de la cuina durant el 2020. Per tant, en els propers mesos s’hauria de concretar el projecte i reunir el finançament necessari per fer-lo realitat.