Tres detinguts per robatoris a Molló i Llanars

Tots tres han quedat en llibertat amb càrrecs

per Redacció

Arreu

Els Mossos informen que es van detenir als tres homes a Olot
Els Mossos informen que es van detenir als tres homes a Olot | Arxiu

Les unitats d’investigació dels Mossos d’Esquadra de Ripoll i Olot van detenir, entre el 22 i el 23 de maig a tres homes en relació amb robatoris a Molló i Llanars. Cap dels tres tenia antecedents penals i tots ells han quedat amb llibertat amb càrrecs.

La policia detalla que tots van ser detinguts a Olot. Un d’ells, de 21 anys, nacionalitat marroquina i veí d’Olot, va ser detingut per receptació, ja que va vendre una moto robada per 200 euros. A un altre home, de 23 anys, nacionalitat espanyola i veí de Mollet del Vallès, se li imputen 3 robatoris amb força, mentre que el tercer, de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Olot, se’l deté per un tercer robatori.

Això després que el 21 de maig es denunciessin dos robatoris en finques de segona residència de Molló, on els lladres havien entrat per la terrassa forçant una finestra i havien sostret un vehicle, bicicletes de muntanya, televisors, vídeo consoles, altaveus, roba, licors i rellotges, tot per valor de 25.000 euros.

El 21 de maig també van entrar en una finca de Llanars forçant la porta del jardí i del garatge, emportant-se bicicletes, microones, televisors, un ordinador i motos de trial.

I per últim, el 22 de maig van sostreure armes antigues, una bicicleta i un televisor d’una altra segona residència a Molló.

Els mossos van recuperar el vehicle i part del material sostret, que s’havia destinat a vendre en el mercat il·legal.