L'Associació de Persones Sordes del Ripollès rep l'ajuda del Consell Comarcal

L'ens hi col·labora amb 2.500 euros perquè puguin accedir a la interpretació en llengua de signes

per Guillem Sánchez

Societat, Arreu

Ricard Solana i Eudald Picas formalitzant el conveni
Ricard Solana i Eudald Picas formalitzant el conveni | CC Ripollès

El suport del Consell Comarcal del Ripollès al col·lectiu de persones sordes de la comarca continuarà vigent un any més. Així ha quedat certificat amb la signatura aquest divendres d'un conveni per col·laborar en la cobertura dels serveis d'interpretació en llengua de signes. Com en els darrers tres anys, l'Associació de Persones Sordes del Ripollès comptarà amb la mateixa quantitat de diners per tal de poder-los utilitzar al seu criteri.

Eudald Picas, president en funcions del Consell Comarcal del Ripollès, explica que «amb aquesta col·laboració posem a disposició de l'associació 2.500 euros perquè puguin contractar una bossa d'hores de serveis d'interpretació en llengua de signes catalana. Se'n podran beneficiar al seu ritme i en les situacions que ho requereixin. Un servei que en els dos darrers anys ha estat tot un èxit i que esperem que continuï igual. Es vol aconseguir que tots els habitants del Ripollès, incloent a les persones sordes, es puguin inserir i implicar-se amb total normalitat al dia a dia de la comarca».

Ricard Solana, president de l'Associació de Persones Sordes del Ripollès, es mostra «molt content amb la resposta i la col·laboració del Consell Comarcal del Ripollès i valoro molt positivament aquest conveni».

L'any 2020 se celebrarà el 45è aniversari de l'Associació de Persones Sordes del Ripollès, amb activitats que es detallaran pròximament.