10 usuaris de la Fundació MAP podran anar de vacances gràcies a un conveni amb La Caixa

L'Obra Social aporta 6.000 euros per atendre les estades d'estiu de persones amb discapacitat severa

per Xevi Pujol

Arreu

Conveni entre la Fundació MAP i l'Obra Social La Caixa
Conveni entre la Fundació MAP i l'Obra Social La Caixa | Xevi Pujol

10 usuaris de la Fundació MAP amb necessitats especials podran anar de vacances aquest estiu gràcies al conveni que l’ens ha signat amb l’Obra Social ‘La Caixa’. Es tracta del Programa de suports personals per a persones amb discapacitat severa, a través del qual l’Obra Social aporta 6.000 euros per fer possible un monitoratge per a persones que necessiten un suport extens i generalitzat a nivell d’atenció i acompanyament durant les estades o vacances que facin aquest estiu.

Hermínia Ordeig, directora gerent de la Fundació MAP, diu que «nosaltres pensem que totes les persones tenen dret a l'oci de les vacances, i perquè puguin fer aquestes activitats a la comunitat, moltes d'aquestes persones necessiten un suport individual, que moltes vegades és difícil d'assumir per les famílies o per la pròpia persona».

Es calcula que les vacances d'aquests usuaris que preveu la Fundació MAP valen uns 600 euros per persona, i per això aquest estiu 10 usuaris les podran fer amb els diners aportats per La Caixa. Unes estades que solen fer-se a la zona de la Costa Brava.

Ja s’ha formalitzat la signatura del conveni entre el director de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, Ivan Tibau, i la directora gerent del MAP, Hermínia Ordeig. La Fundació també ha aprofitat per presentar el seu programa de vacances a les famílies dels usuaris.