El Benvinguts a Pagès suma una edició més al Ripollès

Explotacions participants com la Formatgeria Palou en fan un bon balanç

per Redacció

Arreu

El Benvinguts a Pagès a la Formatgeria Palou
El Benvinguts a Pagès a la Formatgeria Palou | Muti Saló

Amb l’arribada del mes de juny, diverses explotacions del Ripollès ha tornat a obrir les portes al públic en general. Durant tot el cap de setmana, negocis del sector primari com la Formatgeria Palou de Campdevànol han ofert als visitants el contacte directe amb el bestiar. També el tastet de la seva varietat de productes més la venda dels mateixos. Aliments de proximitat i de qualitat contrastada.

Formatgeria Palou ha arribat a atendre grups de fins a seixanta persones aquest 2019. Els visitants sempre tenen ganes de més. La mestressa, Dolors Arias, destaca que "tothom que ve, el primer que et diu és on podem anar ara i els hi dius. També n'hi ha d'altres que venen i et diuen, ja he estat en aquesta, que més queda"

Formatgeria Palou és una de les explotacions de la comarca que ha participat a totes les edicions del Benvinguts a Pagès. Sembla que la seva fidelitat es mantindrà vigent en el futur.