L'ajuntament de Ripoll presenta la versió local del popular joc de l'oca

La proposta dirigida a escoles, entitats i associacions neix amb l'objectiu de donar a conèixer el funcionament de l'administració local

per Redacció

Arreu

Els regidors del consistori infantil han estrenat el joc
Els regidors del consistori infantil han estrenat el joc | Xevi Sunyol

Una associació de veïns és una espai de participació? Aquesta és una de les preguntes que planteja la versió ripollesa del popular joc de l’oca. Una acció més de la regidoria de participació de l’ajuntament perquè la ciutadania conegui tots els detalls de com funciona la institució més propera. Els regidors del consistori infantil han estat els primers a provar una iniciativa que des de l’ajuntament s’ha definit com a "simpàtica i divertida".

Guanya la partida el participant que arriba primer a la plaça de l’ajuntament. Ara bé, els jugadors no ho tindran gens fàcil. L'alcalde en funcions, Jordi Munell, ha explicat que "S'han de salvar obstacles com per exemple coses incíviques que es poden trobar a les caselles. També s'han de respondre preguntes sobre com funciona un ajuntament"

El joc està pensat per a tot tipus de públics: escoles, entitats i associacions. Es pot jugar de manera individual, per parelles o per grups.

L’ajuntament de Ripoll ja pensa en fer realitat una segona edició, on es contempla la possibilitat d’augmentar la dificultat.