Més de 200 nens i nenes participen a la trobada esportiva de 6è

Formen part dels centres educatius de tot el Ripollès

per Xevi Pujol

Esports

Jocs de tot tipus a la jornada esportiva d'aquest divendres
Jocs de tot tipus a la jornada esportiva d'aquest divendres | Xevi Pujol

Més de 200 nens i nenes es van reunir aquest divendres a les instal·lacions esportives de Ripoll. L'objectiu era ben clar: passar un matí sencer practicant esport amb companys de tota la comarca. Es tracta de la 18a edició de la trobada esportiva dels alumnes de 6è de les escoles del Ripollès.

Montserrat Tallant, del Servei Educatiu del Ripollès, explicava que les jornades serveixen per «cohesionar el grup, per fer comarca,i per altra banda, per practicar esports que normalment no poden dur a terme durant el curs. Estan més centrades en un àmbit de que l'activitat física és saludable, que no pas en l'àmbit competitiu».

L'escalada, una de les novetats d'enguany | Xevi Pujol

Hi van poder practicar esports de tota la vida com ara l'handbol, l'atletisme o el 'pichi', una variant del beisbol. Enguany s'hi han introduït diferents reptes en grup amb certa dificultat i també l'escalada, aprofitant el nou rocòdrom de Ripoll. A banda, una altra activitat que va cridar molt l'atenció van ser els malabars.

Molts d'aquests alumnes es trobaran l'any vinent quan comencin la secundària. Aquesta trobada és un punt de partida per anar fent nous amics.

Els malabars també van cridar l'atenció dels alumnes de la trobada | Xevi Pujol