Txarango no té data confirmada per tornar als escenaris

El grup ripollès si que ha avançat que està treballant en les cançons del nou disc

per Redacció

Societat

Com cada any Txarango ha tornat a presentar el Clownia a Sant Joan
Com cada any Txarango ha tornat a presentar el Clownia a Sant Joan | Guillem Sánchez

Els seguidors de Txarango hauran d’esperar. El grup ripollès ha confirmat que encara no té un calendari establert per tornar als escenaris. Ara bé, si que ha començat a treballar en les cançons que donaran contingut al seu quart treball d’estudi, després de Benvinguts al llarg viatge, Som Riu i el Cor de la Terra. El cantant, Alguer Miquel, ha afirmat que "ens volem permetre una mica el luxe de no posar-nos una pressió de calendari, de fer el disc que volem fer i quan això estigui fet, doncs arrancar de nou"

La baixa de Txarango al seu propi festival no serà un impediment perquè el Clownia torni a assolir un èxit rotund en la seva sisena edició. Ha estat l’any on les entrades s’han venut més ràpid. Miquel ha comentat que "moltes de les entrades es van vendre abans que publiquéssim el cartell, que vol dir que la gent s'estima el Clownia, que sap que és un festival que val la pena ser-hi i un any més ens hi trobarem". La celebració del certamen s’acosta. Tindrà lloc del 27 al 30 de juny.

En els últims mesos, Alguer Miquel i companyia han carregat piles per afrontar un retorn que encara no té data fixada. Per exemple, han estat al Senegal, on tenen engegat un projecte solidari des de fa anys.