La ripollesa Carme Porcel presenta el seu debut literari

És un recull de relats curts anomenat "La porta corredissa que donava al jardí i altres contes"

per Redacció

Societat

Carme Porcel amb el seu recull de relats curts
Carme Porcel amb el seu recull de relats curts | Guillem Sánchez

“La porta corredissa que donava al jardí i altres contes” és el debut literari de la ripollesa Carme Porcel, una professora amb llarga trajectòria a l’Institut Abat Oliba. Porcel ha presentat públicament aquest recull de 21 relats curts que estan dirigits a tot tipus de públics. Ho ha fet al mateix centre, acompanyada d’altres professors, amics, coneguts, familiars, i representants de diverses entitats i institucions. L’autora afirma que tots els contes tenen un desenllaç sorprenent, que no deixaran a ningú indiferent.

Porcel mantindrà l’afició d’escriure i no descarta, publicar més obres en un futur si tenen el potencial suficient. "M'ho he passat molt bé escrivint, ha estat una experiència molt gratificant i no descarta continuar"

La presentació va estar marcada per algunes anècdotes. Per exemple, hi va haver espai per a la presentació teatralitzada. Una persona del públic es va fer passar per l’autor real dels contes que apareixen al llibre, i per demostrar-ho els portava en un llapis de memòria. Situació que va generar incertesa entre els assistents durant una estona.