FGC presenta la temporada d'estiu a Vall de Núria i Vallter 2000

Destaca un cap de setmana gastronòmic a l'estació queralbina amb Francesc Rovira de Fonda Xesc

per Redacció

Arreu

Ricard Font ha presidit la presentació de la temporada d'estiu de FGC a Barcelona
Ricard Font ha presidit la presentació de la temporada d'estiu de FGC a Barcelona | FGC

Les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posen a disposició del usuaris una temporada d’estiu carregada de propostes per a tots els gustos.

A Vall de Núria, la principal novetat és un cap de setmana gastronòmic, del 19 al 21 de juliol. Anirà a càrrec de Francesc Rovira, de la Fonda Xesc de Gombrèn, el restaurant del Ripollès amb Estrella Michelin. A banda, l’estació ofereix un ampli ventall d’activitats a l’aire lliure, per gaudir dels paisatges de l’alta muntanya amb programes adaptats per a les famílies i pels amants del senderisme.

Vallter 2000 engegarà la temporada d’estiu el proper 20 de juliol. Fins a la Diada Nacional de Catalunya, estarà obert al públic el Telecadira per accedir al naixement del riu Ter i al Balcó de la Costa Brava. Un mirador instal·lat en el punt més alt de l’estació, a 2.535 metres d’altitud. També es proposa gaudir del cicloturisme i de les rutes de senderisme familiar per l’entorn de l’estació.

A La Molina, entre les propostes estrella per aquesta temporada destaca La Molina Bike Park. És el parc més gran de tota la península ibèrica amb 15 circuits i 50 quilòmetres de recorreguts.