Pep Caballé deixa el Cornellà després de 13 anys

Ha fitxat per la UD Ibiza, equip del grup 4 de la Segona Divisió B

per Xevi Pujol, Guillem Sánchez

Esports

Emocionant roda de premsa de Pep Caballé per acomiadar-se de Cornellà
Emocionant roda de premsa de Pep Caballé per acomiadar-se de Cornellà | UE Cornellà

Emotivitat, aplaudiments i càntics per al jugador ripollès Pep Caballé a la sala de premsa del Nou Municipal de la Unió Esportiva Cornellà, després d'anunciar que posava punt i final a la seva trajectòria amb el que ha estat el club de la seva vida. Deixa l'equip del Llobregat per fitxar per la Unión Deportiva Ibiza, del grup 4 de la Segona Divisió B. Amb 29 anys, Caballé canvia la que havia estat casa seva els últims 13 anys per iniciar una nova aventura a les illes.

El capità del Cornellà marxa després de formar part del primer equip verd durant 11 temporades. «M'acomiado del club que ho ha sigut tot en la meva vida. He pres una decisió a nivell personal, i després de molts anys aquí m'ha anat sorgint la inquietud de provar un altre repte, un altre projecte», deia Caballé.

Agraïment etern al club i molta emoció durant la roda de premsa. «Estic molt orgullós d'haver estat partícip dels anys de més glòria d'aquest club, de les eliminatòries contra el Real Madrid o les dues promocions d'ascens a Segona. No tinc paraules per descriure la felicitat que he sentit aquí, m'he sentit molt estimat per tothom any rere any. He crescut com a jugador, però sobretot com a persona», relatava.

El director general del club també va intervenir per dir adéu a Pep Caballé. L'Ibiza serà el segon club professional en el qual jugui el jugador de Ripoll en la seva carrera esportiva.