La Nit dels Campions a Girona, amb tres equips del Ripollès

El Juvenil i l'Aleví B de la FEC Vall del Ter i l'Infantil de l'EF Ripollès van recollir els guardons

per Redacció

Esports

L'acte va comptar amb unes 2.000 persones a Blanes
L'acte va comptar amb unes 2.000 persones a Blanes | FCF

El Juvenil del grup 3 de Segona Divisió de la FEC Vall del Ter, l'Infantil del grup 9 de Segona Divisió de l'Escola Futbol Ripollès i l'Aleví de Segona Divisió del grup 34 van recollir aquest dimecres el seu guardó de campions de les seves lligues d'aquesta temporada a la Nit dels Campions a Girona, celebrada a Blanes. La Federació Catalana de Futbol va entregar els premis a tots els equips gironins que van quedar primers a la lliga.

Representants del Juvenil de la FEC Vall del Ter

Representants dels dos clubs del Ripollès s'hi van desplaçar per recollir el premi, en una cita que va reunir unes 2.000 persones. Aquest divendres acaben les diverses Nits dels Campions que la FCF organitza arreu de Catalunya, en cada una de les delegacions.

Gran temporada per a l'Infantil de l'EF Ripollès

Durant l'acte, es va fer un reconeixement a tots els presidents que durant l'actual temporada han deixat el càrrec en els seus clubs. També es van donar diversos premis especials (Carles Llanet, president del Cabanes; Marcors Rueda, president del CA Tordera Parc FS; i Jordi Santaló, a títol pòstum, expresident del CEF Gironès-Sàbat i exdelegat de l'FCF al Gironès). Al mateix temps, també es van entregar els premis al joc net, per a Roger Fernández (fisioterapeuta del Llagostera B), Marc Vilà (futbolista del Lloret) i al CFS Vilafant.