Punt i final a una festa major de Camprodon molt participativa

600 persones van gaudir del dinar a la Font de Sant Patllari

per Redacció

Societat

Fins a 600 persones al dinar a la font de Sant Patllari
Fins a 600 persones al dinar a la font de Sant Patllari | Xevi Sunyol

La celebració de Sant Patllari a Camprodon s’ha acabat amb un molt bon balanç. La festa major camprodonina s’ha acomiadat fins l’any que ve amb actes com l’espectacle de circ a la plaça de Santa Maria. "Molt contents perquè hi ha hagut moltíssima gent cada dia" ha destacat la regidora de festes, Berta Sunyer. "Ja tenim ganes de pensar en la festa major de l'any que ve, tenim ganes d'engegar coses i que tothom pugui disfrutar i passar-ho molt bé" ha afegit Sunyer.

La diada de Sant Joan ha estat el colofó a un intens cap de setmana de festa, que es va rematar amb la tradicional revetlla i la rebuda de la Flama del Canigó. També cal destacar la participació a la gimcana, "uns setanta grups, amb 320 persones" segons la regidora,  on petits i grans estan d’acord que hi ha una activitat estrella. "Sempre hi ha les mateixes activitats però la que ens agrada més és el tobogan", han destacat l'Èric i Mireia, dos dels participants.

Però un dels actes més recordats d’enguany serà el dinar popular a la Font de Sant Patllari. El fet que hagi caigut en dissabte ha provocat que la participació hagi augmentat de manera considerable, fins arribar a les 600 persones. L'alcalde, Xavier Guitart, apunta que és "Una cosa per tota la família, per totes les edats, que agrada, i que esperem que segueixi així"Com sempre, l’àpat s’ha completat amb activitats com la festa de l’escuma.

Per la jornada de Sant Patllari, a banda dels actes institucionals, també hi va haver espai per la fotografia de germanor, el vermut popular, jocs de taula i una de les diverses audicions de sardanes que han tingut lloc aquests dies. Diada marcada també per la inauguració d’una mostra dedicada a les dones de la Vall de Camprodon.