Acte central del centenari de la UE Campdevànol, amb més de 400 persones

Partits dels veterans, un dinar i espectacles en van ser els ingredients

per Xevi Pujol

Esports

Gran dinar de germanor com a acte central del centenari
Gran dinar de germanor com a acte central del centenari | Jordi Amàrita

La Unió Esportiva Campdevànol va celebrar dissabte la jornada central del centenari del club, que es compleix enguany. Una festa que s’iniciava, com no podria ser d’altra manera, amb dos partits de futbol durant el matí. Els protagonistes, l’equip dels veterans, jugant contra els ‘hooligans’ del club i contra els veterans del FC Barcelona.

Això, abans d’iniciar un dinar de germanor que va reunir a més de 400 persones al pavelló Mercè Guix. Un acte de reconeixement, amb un espectacle i amb els parlaments de diferents autoritats. El futur del club és clar: enfortir el grup per seguir lluitant per la lliga a Tercera Catalana, amb els valors de sempre.

Partits dels veterans per iniciar la jornada | Jordi Amàrita

«100 anys d'història passa poques vegades i aquí s'ha donat, estem molt contents i és un acte de felicitat i joia per tot el poble», comentava el president del 'Kande', Xavier Cedillo, qui té el desig que el club pugui durar 100 anys més. 

«Avui celebrem l'esforç de tota una sèrie de persones all llarg de 100 anys. Congregar 400 persones aquí és difícil, i avui el pavelló està ple d'il·lusions, d'emocions, de sentiments i de records», deia Dolors Costa, alcaldessa de Campdevànol.

Felicitacions a junta, jugadors i aficionats per part de la Federació Catalana de Futbol i de la Generalitat. Jordi Bonet, Vicepresident de la FCF i delegat a Girona ho valorava explicant que «aquest espectacle que s'ha muntat aquí no passa enlloc». Per la seva banda, Josep Pujols, representant d'Esports de la Generalitat a Girona, comentava que «és d'agrair tots aquests anys de sacrifici i de compromís envers a un club, a un poble i a tot Catalunya»