Els Amics de la Música de Ripoll dedicaran un homenatge a Montserrat Caballé

El concert de record és un dels principals reclams del 40è Festival Internacional de Música

per Redacció

Cultura

Presentació del Festival Internacional de Música de Ripoll, al claustre del Monestir
Presentació del Festival Internacional de Música de Ripoll, al claustre del Monestir | Aj. Ripoll

Ripoll també recordarà la figura de Montserrat Caballé. La cantant lírica, desapareguda el 6 d’octubre passat, serà la protagonista d’un concert d’Àries d’òpera, que tindrà lloc al monestir de Santa Maria el 9 d’agost. El tenor ripollès Jordi Galán serà una dels encarregats de donar contingut a la proposta, tal i com ha avançat el president dels Amics de la Música, Joan Amils.

El concert de record serà un dels principals reclams dels 40 anys del Festival Internacional de Música. El regidor de cultura sortint, Ramon Santanach, ha recordat que Caballé va estar vinculada amb el certamen i també amb la Fundació MAP. La regidora Montsina Llimós ha confirmat que l'ajuntament de Ripoll continuarà donant suport als Amics de la Música perquè el festival no pari de sumar edicions.

S’han programat un total de vuit concerts. L’estrena serà el 14 de juliol, en el marc del Festiva de Música Antiga dels Pirineus. El complement al certamen és el curs d’interpretació musical. Enguany complirà trenta-una edicions.