Ripoll aposta per una nova edició dels Tocs d'Estiu per amenitzar el mes de juliol

Els interessats hauran de descobrir els espais on tindran lloc les deu activitats programades

per Redacció

Societat

Els Tocs d'Estiu més enigmàtics a Ripoll
Els Tocs d'Estiu més enigmàtics a Ripoll | Aj. Ripoll

La primera activitat dels Tocs d’Estiu 2019 es durà a terme on els monjos meditaven. I és que la principal novetat d’enguany és precisament aquesta. L’ajuntament de Ripoll proposa que els veïns i visitants descobreixin els llocs on es faran les deus propostes que s’ofereixen durant el mes de juliol. S’aniran donant pistes perquè tothom tingui clar l’espai de celebració a través del compte d’Instagram del consistori ripollès, segons ha explicat la regidora, Montsina Llimós. Es començarà amb òpera, la Tosca de Giacomo Puccini. Serà aquest divendres, a partir de les deu de la nit.

A banda de poesia i cinema a la fresca, també s’ha cregut oportú fer un exercici de memòria històrica en motiu dels 80 anys del final de la Guerra Civil. Serà la última proposta, prevista pel 24 de juliol.

Les activitats que s’emmarquen en els Tocs d’Estiu 2019 són gratuïtes. D’aquesta manera, l’ajuntament de Ripoll vol estimular el consum de cultura en una època on el temps convida a gaudir, també en dies laborables.