El renovat pavelló de Campdevànol pateix de goteres i filtracions

ERC ho ha denunciat i l'equip de govern afirma que no pagarà la pista fins que no s'arreglin els desperfectes

per Redacció

Arreu

Problemes al pavelló Mercè Guix de Campdevànol
Problemes al pavelló Mercè Guix de Campdevànol | ERC Campdevànol

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a Campdevànol exigeix explicacions a l’equip de govern en relació a la reforma del pavelló Mercè Guix. A banda d’haver-se allargat el termini d’execució, els republicans afirmen que s’han comès negligències i en aquest sentit, lamenten la falta de control, que han qualificat de «bàrbara». Esquerra ha mostrat la seva preocupació sobretot pels degoters i filtracions que s’han detectat al terra. També es demana quan Campdevànol podrà gaudir de les noves instal·lacions.

El portaveu del grup municipal d'ERC, Toni Riera, explica que «durant el mandat anterior ja vam estar explicant que les goteres ens preocupaven molt i ara, no només no s'han resolt, sinó que a més a més s'hi han afegit les filtracions. El que més ens preocupa és quant costarà tot això i quan podrem fer servir d'una vegada per totes aquest pavelló».

L’equip de govern afirma que no pagarà la pista fins que s’apliqui una solució definitiva que acabi amb les mancances detectades. Espera que sigui el més aviat possible.

L'alcaldessa de Campdevànol, Dolors Costa, afirma que «estem a l'espera que l'empresa contractista Trade i l'empresa que va instal·lar el terra ens donin una solució i que durant l'estiu es canviï la pista, que evidentment no s'ha pagat ni es pagarà fins que no quedi tot solucionat. Està clar que hi ha mancances que no són culpa de l'ajuntament sinó de les empreses que van instal·lar el terra».

L’alcaldessa de Campdevànol ha actualitzat la data en la qual preveu que l’activitat esportiva al pavelló es reiniciï amb normalitat després de la reforma. És l’1 de setembre.