«Desconcert» a Setcases per la intenció de dimissió d'Anna Vila

Així consta en missatges a les xarxes, segons el regidor Carlos Fernández, d'Independents de Setcases

per Redacció

Política

Carlos Fernández, regidor d'Independents de Setcases
Carlos Fernández, regidor d'Independents de Setcases | El Ripollès

El ple del cartipàs de l'ajuntament de Setcases, previst per aquest dijous, no es va arribar a celebrar, tal i com han confirmat fonts del consistori setcasí. L'alcaldessa republicana, Anna Vila, no ha volgut fer cap comentari al respecte sobre els motius que l'han portat a anul·lar la sessió, però sí el regidor d'Independents de Setcases, Carlos Fernández. L'exalcalde afirma que Anna Vila vol renunciar a l'alcaldia, tal i com ha expressat a les xarxes socials. Una situació que ha desconcertat a tothom, fins i tot a la resta de regidors d'Esquerra. «En un principi ella escriu per les xarxes que dimiteix, ens agafa per sorpresa, convoca i desconvoca el ple, surten bulos que jo havia cridat a la premsa i ens té a tots desconcertats», ha comentat Carlos Fernández.

Desconcert i també malestar, afegeix Fernández, quan ja ha començat la temporada turística i el poble, segons ells, no està en les millors condicions per rebre als visitants. També s'ha mostrat preocupat per la platgeta, un dels principals reclams de l'època estiuenca. Fernández manté la mà estesa a l'equip de govern per col·laborar i no fer oposició, però reclamarà explicacions a l'alcaldessa quan convoqui un nou ple. El cartipàs s'ha de definir com a màxim 30 dies després de la constitució de l'ajuntament. «Volem col·laborar i no fer cap tipus d'oposició i ens hem ofert a portar la regidora de Ramaderia, que és important, perquè tenim un professional que ha sortit electe, i Obres i Serveis o Turisme al Parc Natural», diu el regidor.

La composició de l'ajuntament de Setcases va quedar formalitzada amb tres regidors d'ERC i dos d'Independents de Setcases, grup del qual forma part Carlos Fernández.