Restricció d'accés als vehicles al camí a la Riera de Vilardell

S'hi podrà arribar a peu o en bicicleta i es recorda la prohibició d'acampar en tot l'espai natural

per Redacció

Societat

Punt d'accés des de la C-26 a la zona de la Riera de Vilardell
Punt d'accés des de la C-26 a la zona de la Riera de Vilardell | El Ripollès

Fins al 15 de setembre es restringirà el pas de vehicles al camí d'accés des de la C-26 a l'espai natural de la Riera de Vilardell (excepte per als residents). Així ho ha comunicat l'ajuntament de Ripoll, amb l'objectiu de preservar l'espai natural i el seu entorn. Una mesura que ja s'havia aplicat els dos últims estius. L'ajuntament de la capital recorda que sí que està permès accedir-hi a peu o amb bicicleta.

Des del consistori recorden, a més a més, que queda prohibit acampar en tot l'espai (si no hi ha una autorització específica per part de la propietat i l'ajuntament corresponent) i que no es poden llançar deixalles. També insten a tots els visitants a la zona de la Riera de Vilardell a respectar les activitats agrícoles i ramaderes establertes en aquest indret. Només es permetrà l'estacionament de vehicles en zones senyalitzades per a aquest ús, sempre que no es malmetin prats i conreus ni es dificulti la circulació.

Així doncs, aparcar als vorals de la carretera, a les entrades de camins i pistes forestals o als prats podria ser causa de sanció. La mesura s'ha començat a aplicar aquest divendres 28 de juny.