Novetats en l'aparcament de l'entorn dels espais naturals de Campdevànol

L'estacionament al centre d'atenció turística serà gratuït, però s'haurà de pagar l'ecotaxa per anar al Torrent de la Cabana

per Redacció

Societat

Novetats en l'aparcament de l'entorn dels espais naturals de Campdevànol
Novetats en l'aparcament de l'entorn dels espais naturals de Campdevànol

L’aparcament habilitat davant del centre d’atenció turística de la Font del Querol serà gratuït per a tots aquells que vulguin arribar amb cotxe fins a aquest indret natural de gran valor de Campdevànol. L’alternativa per trobar lloc on aparcar és el polígon de Niubó, com recorden des de l'ajuntament de Campdevànol. Per tant, aquest estiu està prohibit estacionar els vehicles a l’aparcament de la Font del Querol. «L'any passat, amb les pluges intenses es va malmetre molt la passera del riu i, per prevenció, enguany prohibim l'aparcament sota la responsabilitat dels qui hi aparquin si hi ha alguna incidència», explica Dolors Costa, alcaldessa del municipi.

La gestió de l’àrea de la Font del Querol va a càrrec de l’ajuntament de Campdevànol mentre que el control de la regulació d’accés al sector del Torrent de la Cabana està externalitzat a l’empresa Protecta per segon estiu consecutiu. Les mesures per evitar aglomeracions estaran en vigor fins el 30 de setembre. Cada persona haurà d’abonar cinc euros d’ecotaxa per accedir a la zona (excepte si s'és menor de 12 anys o bé s'està empadronat a Campdevànol i a Les Llosses). L’aforament està limitat a 600 visitants per dia.