Es busca la màxima productivitat per Comforsa 7 un cop superades les vibracions

La companyia s'està obrint a nous mercats per tal de buscar càrrega de treball per la maquinària de la planta

per Redacció

Arreu

La planta de Comforsa 7, a Campdevànol
La planta de Comforsa 7, a Campdevànol | Arxiu

Comforsa s'ha proposat l'objectiu que la nova planta de Campdevànol assoleixi la màxima producció en breu, després d'haver solucionat el problema de les vibracions. L'empresa ja disposa del permís necessari per augmentar els torns de treball, passant dels 2 actuals a un màxim de 5. Entrar al mercat del petroli i el gas, i de la generació eòlica pot ser la via per complir amb la voluntat de treure el màxim rendiment de la maquinària de Comforsa 7.

«Quan aquesta unitat es va fer hi havia càrrega de feina però no vam tenir els permisos, per la qual cosa vam haver de dir no a molts clients importants de la companyia que se'n van anar a buscar proveïdors alternatius perquè necessitaven més producció», explica el director general de Comforsa, Reca Vidiella. «Ara, hem d'intentar ser molt competitius i adquirir aquesta càrrega de feina. Estem entrant en nous nínxols de mercat on no hi havíem estat mai», detalla.

Les vibracions s’han solucionat després d’una inversió de mig milió d’euros executada l’agost de l’any passat. L’empresa ha lamentat les molèsties que van haver d’aguantar els veïns per culpa de les tremolors.