El ripollès Jaume Bonada, escollit millor jugador de la lliga Nacional

Enguany ha defensat la porteria de l'Escola de Futbol Sala Ripoll

per Guillem Sánchez

Esports

Jaume Bonada durant un partit amb l'EFS Ripoll
Jaume Bonada durant un partit amb l'EFS Ripoll | Arxiu

El ripollès Jaume Bonada se sent com a casa quan es col·loca entre els pals d'una porteria de futbol sala. El porter de l'Escola Futbol Sala Ripoll ha rebut el guardó de millor jugador de la Lliga Nacional Catalana d'aquesta temporada, tal com va saber-se en el marc de la tercera Gala del Futbol Sala català, celebrada a Esplugues de Llobregat. La gran actuació de l'integrant del primer equip de l'EFS Ripoll durant el curs 2018/19 no ha passat desapercebuda entre la resta de conjunts de la lliga ni a la federació, que li ha donat aquest premi merescut.

«Estic molt content per rebre aquest premi, no m'ho esperava i et fa sentir molt bé. Els clubs de tota la lliga fan unes votacions i d'allà en surt el millor jugador», explica Bonada, que valora la temporada amb l'equip de la capital del Ripollès com a «difícil». «A mitja temporada ens vam quedar una mica curts de jugadors, però ho hem anat tirant endavant com hem pogut. hem quedat tercers a la lliga i semifinalistes de copa, està molt bé», opina.

Jaume Bonada va ser un dels jugadors de Ripoll convocat amb la selecció de Catalunya que va participar al Campionat del Món de Futsal de l'Argentina a principis d'abril, lluint també el braçalet de capità de l'equip. Un any positiu per a un dels porters més destacats de la categoria i una assegurança de vida per al conjunt dirigit per Carles Vigara. Un reconeixement que ja no li traurà ningú, com a mínim, fins la temporada que ve.