Ripoll acull un campus de voleibol amb referents d'aquest esport

El Club Voleibol Viladecans ha tornat a escollir la vila per la seva estada d'estiu

per Redacció

Esports

Un munt de participants al campus de voleibol a Ripoll
Un munt de participants al campus de voleibol a Ripoll | Xevi Sunyol

El Club Voleibol Viladecans ha escollit de nou Ripoll per dur a terme el seu campus d’estiu. Una setmana pot semblar poc per millorar la tècnica individual però els resultats estan assegurats. L’activitat contempla doble sessió d’entrenaments cada dia. Hi ha treball específic diferent en cada un dels torns.

Les nenes i noies treballen en funció de la categoria, d’aleví fins a juvenil, i de la qualitat individual. El voleibol és el tercer esport amb més llicències a l’estat, sobretot gràcies a les practicants femenines.

Per si no hi hagués prou motivació per millorar, enguany es compta amb la presència de referents d’aquest esport, jugadors que van competir al màxim nivell, com l’asturià Ivan Pérez. També hi ha la Marta Fraile, que compta amb un ampli palmarès i que s’estrena com a tècnica en un campus. Fraile ha demanat més suport per un esport considerat com a minoritari.

No només es practica el volei clàssic. Les participants també gaudeixen amb el volei platja, el watervolei i el padelvolei. Excursions a la muntanya i altres activitats típiques de l’estiu ajuden a completar el campus del Club Voleibol Viladecans.