Els 'Ratis' guanyen el torneig de futbol 7 de Vallfogona

Bon ambient durant tot el cap de setmana a la població

per Xevi Pujol

Esports

L'equip campió d'enguany
L'equip campió d'enguany | Torneig de Vallfogona

Començar l'estiu jugant a futbol amb els amics. Aquest és l'objectiu que cada any té el torneig de futbol 7 de Vallfogona de Ripollès. Un esdeveniment que molts ja esperen amb candeletes el primer cap de setmana de juliol. Com sempre, les inscripcions no es van tancar fins a última hora, quan tothom ja havia pogut reunir a tota la colla de companys que formarien els respectius equips. A partir d'aquí, dos dies de partits al camp de futbol del poble. Intensa calor que els jugadors i aficionats calmaven a la piscina, que també ha estat molt concorreguda durant tot el cap de setmana.

Un total de 7 equips han format part de la competició enguany, junts en un sol grup. Després dels enfrontaments entre tots entre tot el dissabte i part del diumenge, els quatre primers passaven a les semifinals.

Germanor i bon ambient entre els dos equips participants a la final | Torneig de Vallfogona

Emoció durant la tarda del diumenge, amb la primera semifinal en la qual els Ratis es van imposar als Rif Tiki Taka per 2 a 0. Seguidament, els campions del 2018, el Recreativo de Juerga s'imposaven per 1 a 2 a Riato i també accedien a la gran final. Aquesta va acabar amb victòria per als Ratis, que aconseguien que el Recreativo no revalidés així el títol. El millor jugador del torneig va ser Oriol Pérez i el millor porter, Guillem Fernández, ambdós de l'equip campió.

Un cap de setmana d'intensa activitat a Vallfogona, que es va omplir de gent i bon ambient.