Diversió i sorpreses en la tercera edició de La Nocturna BTT de Campdevànol

Els '5 Estrelles' van guanyar la prova llarga i els 'Road Runners', la curta

per Xevi Pujol

Esports

Els ciclistes a la plaça de la Dansa, just abans d'iniciar la prova
Els ciclistes a la plaça de la Dansa, just abans d'iniciar la prova | Muti Saló

Una prova nocturna, en bicicleta de muntanya, en grup i sense mapes ni track, però sobretot, amb la diversió com a principal reclam. Així es podria definir La Nocturna de Campdevànol. Tercera edició amb més de 130 participants, una xifra similar a l'any passat. Tots ells sortien de la plaça de la Dansa des de quarts de deu de la nit, amb l'objectiu de completar els passos per tots els punts marcats amb el menor temps possible.

L'equip '5 Estrelles' va ser el vencedor a la Gran Duc, de 25 quilòmetres, seguit dels 'Lymbus' i els 'Vicivoladors'. Els 'Road Runners' es van imposar a la Petit Xot, de 14 quilòmetres, per davant del 'Drink Team' i l'International GEC Kids'. Una nit amb sorpreses com un túnel de llum al final de la prova, que espera seguir disputant-se, com a mínim, amb una nova edició l'any que ve, tal com confirma el president del Grup Excursionista de Campdevànol, Marc Puig.

La creació d'un equip de nens i nenes que han participat en la prova curta i la solidaritat de la cursa amb la Creu Roja han estat les novetats d'aquest 2019 a La Nocturna.